Hej alla medlemmar.

Jag vill börja med att tacka för förtroendet över att få fortsätta ytterligare en period som ordförande för SIOF. Vill även tacka de övriga styrelsemedlemmarna som gör ett fantastiskt jobb!

I år var det Skandinaviskt årsmöte, och detta arrangerades av DMOF i samband med ESA mötet, som hölls i Helsingfors. Ett fantastiskt fint möte med många bra föreläsningar- läs gärna referatet från mötet som nu ligger på vår uppdaterade hemsida. Ni hittar det under Kongresser - Helsingfors 2019. Där finns även en länk till ett bildarkiv, som finns tillgängligt tom slutet på Augusti. När ni ändå är inne o kikar på hemsidan så klicka gärna på multilens annonsen! Vi måste hålla våra sponsorer vid liv, och det är för lite aktivitet på annonsen vilket kan innebära indragna intäkter.

Arbetet med uppdragsutbildningen i Göteborg fortskrider, information kommer att publiceras på hemsidan löpande. Passar återigen på att tipsa er om att söka handledarutbildningen- vi behöver er för att ta emot studenter på VFU, för vi vill ju bli fler ortoptister!

Jag hoppas att ni gillar insatserna med hemsidan, har ni egna tips och förslag så hör av er till styrelsen.

 

Önskar er alla en härlig sommar! 

//Sara Flodin, Ordförande SIOF

190618

Sveriges Ideella ortopistförening:    Ordförande Sara Flodin: